CFRR Prill 2018
Provimi për KM dhe AL

Në datën 11 Korrik 2018 u zhvillua provimi i parë për sezonin e vitit 2018 për të gjithë kandidatët për KM dhe AL.

Trajnime SKK dhe SNK
CFRR Tetor 2017
previous arrow
next arrow
Slider

 

Të rejat

  • Njoftohen të gjithë kandidatët për AL që do të marrin pjesë në provimin e datës 17 Nëntor 2018, i cili do të zhvillohet në ambientet e Hotel Tirana International ora 14:30 ...
  • Tarifat e provimeve të aftësive profesionale për Auditues Ligjorë dhe Kontabilist të Miratuar...
  • Komisioni i Provimeve të Aftësive Profesionale ka miratuar ndryshimet në kalendarin e provimeve për vitin 2018.
  • Ju njoftojmë se provimi i radhës për AL “Zbatimi në praktikë i kërkesave të etikës profesionale ...
  • Lista e dokumentave dhe periudha e pranimit të kerkesave nga të interesuarit për hartues/korrigjues...